Uitnodiging Perronmeeting zondag 7 maart

By maart 6, 2021Perronmeeting
Thema: De klap opvangen!

Je ziet het op je werk. Of je hebt het gezien. Een collega wordt niet goed be-handeld. Kijk je toe? Kijk je weg? Of neem je het voor diegene op? Risico is dan wel dat jij de klappen krijgt die voor je collega bedoeld waren. Vandaag spreekt Petrus ons aan op onze houding als we aan het werk zijn. Hij heeft het over klappen opvangen. Zoals Jezus klappen kreeg. Die eigenlijk voor jou en mij bedoeld waren. De striemen van Jezus brengen ons genezing zegt Hij. Daar gaan we het met elkaar over hebben. We lezen 1 Petrus 2 vers 18 – 25 en Timo Hagendijk is de spreker. Welkom!
 
Aanmelden Perronmeeting 
Het is weer mogelijk om met 30 mensen exclusief mensen die een taak hebben de meeting te bezoeken. We zijn dankbaar dat die ruimte er is. Via deze site kunt u zich weer opgeven: www.perron-oosterheem.nl/aanmelden-kerkdienst/.
De meeting begint om 11.30 uur.

Voor de mensen die toch liever thuis blijven blijven we natuurlijk online uitzenden via You Tube:
(https://www.youtube.com/channel/UCtxVAYAOTSIRZpIK0dJCkXQ)
of Kerkdienstgemist.nl.
 
Dank!
Ontzettend leuk om zoveel appjes, telefoontjes, kaarten en cadeaus te krijgen uit de Perron en Oosterkerkgemeenschap. Afgelopen vrijdag mocht ik 40 jaar worden. 
 
Smulboek
Denkt u aan het inleveren van uw recepten voor het smulboek. Het moet voor 13 maart binnen zijn. Inmiddels hebben we al een aantal recepten binnen, maar er kan echt nog meer bij. 
 
Save the date: 26 maart 2021
We waren van plan het eerder te organiseren, maar dat liep in de soep. Vrijdag 26 maart hopen we in de soep met Fred en Timo en een quiz met Jeanne Otten te organiseren. Op dit moment wordt aan de aanmeldpagina gewerkt. Volgende week hopen we dat u zich kunt aanmelden. Houdt u de avond alvast vrij? 
 
Biddag 10 maart 2021 Kidsmeeting!
Komende woensdag is er een speciale dienst voor kinderen. Het gaat over ‘de biddende bouwer’. Nehemia heet hij. Hij heeft een hele belangrijke functie aan het hof van de koning. Hij mag de schenker zijn. Maar dan krijgt Nehemia een heel slecht bericht over het land waar hij vroeger woonde. Zijn land ligt nog steeds in puin. Nehemia gaat bidden. Dat verandert zijn hele leven. Timo Hagendijk is de spreker en de meeting begint om 15.00 uur. De meeting is voor kinderen van groep 5 t/m 8 en hun ouders. Voor jongere kinderen is er een apart programma of een chréche. Welkom! Geef je op via:  www.perron-oosterheem.nl/aanmelden-kerkdienst/.
 
Pionierservaring
Gastvrijheid leren. Ik ben uitgenodigd voor een wandeling door het Bentwoud. Een collega van Palet Welzijn wil graag met me spreken op voorwaarde dat ik voor de koek en zopie zorg. Vol goede moed stop ik de door Margret gebakken monchoutaart in de broodtrommel. In de kerk regel ik een kan met heet water. Iets later dan gepland kom ik aan op de afgesproken plek. Tot zover geen probleem. Maar al gauw blijken er een aantal lessen te leren. Een dame niet op mij laten wachten is les 1. Rekening houden met allergieën is les 2. De monchoutaart blijft in de te grote broodtrommel. Die ‘te grote broodtrommel’ is les 3. De taart is veranderd in een soort soep. Les 4 is dat het ook handig is om vorkjes en mokken mee te nemen. Ik mag dan wel 40 zijn, maar ik ben duidelijk nog niet uitgeleerd. Voor wie kunt u eigenlijk deze week gastvrij zijn?     
 
 Met vriendelijke groet,
Timo Hagendijk
Missionair Pionier Perron Oosterheem en de Oosterkerk

E: pionier.oosterheem@gmail.com
T: 06-50.954.628
W: perronoosterheem.nl 
Vrije dag: woensdag
Perron Oosterheem – locatie: Perron Centrum/Oosterkerk
Oosterheemplein 320, 2721 ND Zoetermeer