Uitnodiging Perronmeeting zondag 24 januari

By januari 22, 2021Perronmeeting

Thema: Verklaring Omtrent het Gedrag

Heb jij het wel eens moeten doen? Een VOG aanvragen. Een VOG is een Verklaring Omtrent het Gedrag. Ik heb het meerdere keren mogen aanvragen. Telkens opnieuw ben je toch weer opgelucht dat je hem krijgt.
Vanmorgen heeft Petrus het over gedrag. Wat de invloed van je gedrag is op de omgeving waarin wij leven. ‘Als je beseft hoe lief God je heeft, dan wordt het ook hoog tijd dat jij je ernaar gaat gedragen’, zegt Petrus vrij vertaald.
Dat is gewoon al niet eenvoudig, maar zeker niet als andere mensen kwaad van je spreken. Probeer je dan nog maar eens goed te gedragen.
We lezen 1 Petrus 2 vers 11 en 12, Galaten 5 vers 19 – 21 en Hebreeën 11 vers 13 – 16 en 35 – 38. Korte stukjes die elkaar aanvullen.
Timo Hagendijk is de spreker en de online meeting begint om 11.30 uur. Je kunt ons volgen via YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCtxVAYAOTSIRZpIK0dJCkXQ)
of Kerkdienstgemist.nl.  

Stuur een kaartje of een berichtje naar:
Erwin en Jacqueline, (Appelgaarde 40, 2723 BN Zoetermeer) moeten nu hun (schoon)vader echt missen. Afgelopen dinsdagmorgen is hij overleden. De uitvaart zal maandag zijn. Wie online de dienst wil bekijken kan met Timo contact opnemen. Hij zal zorgen dat de speciale link van de uitvaart dan wordt doorgestuurd. We wensen Erwin en Jacqueline, de kinderen en verdere familie en vrienden kracht en de troost van God toe in de tijd die komt. 
Onze wijkregisseur Susanne van Veen (s.c.van.veen@zoetermeer.nl) heeft ook te maken gehad met verlies. In haar nabije omgeving overleed iemand aan Corona. Ook voor haar en allen die haar lief zijn bidden we om troost en de nabijheid van God toe. 
 
Eenzaam of Coronamoe?
Alle activiteiten zijn zo goed als stil komen te liggen. Een avondklok, minder bezoek, enz. Het is in dit opzicht geen leuke tijd. Zeker niet als je alleen opstaat bijvoorbeeld en ook weer alleen naar bed gaat zonder dat je iemand tussendoor gesproken hebt. Misschien mis je je vrienden. Of het lukt je eigenlijk niet meer om alle ballen in de lucht te houden. Of je wilt gewoon een praatje. Neem gerust contact op met iemand van Perron die je kent en praat er over. Dat lucht echt op. Je kunt ook altijd Timo bellen. Hij staat graag voor je klaar: 06-50.954.628. Laten we vooral ook voor elkaar blijven bidden. 
 
Pionierservaring en oproep
Hoeveel tijd zit u achter het scherm? Als ik niet achter de laptop zit, dan zit ik wel op mijn telefoon en als dat voorbij is, dan vind ik mezelf achter de tv. Herkenbaar? Toch ben ik ook dankbaar dat je via de laptop veilig een vergadering kunt houden. Afgelopen week hebben we online in de taakgroep o.a. nagedacht over het kinder- en tienerwerk in Perron. Komende jaren willen we ons nadrukkelijk gaan richten op de gezinnen in onze mooie wijk Oosterheem door actief te zijn op verschillende christelijke basisscholen. We kunnen twee dingen doen: of we wachten tot de gezinnen er ook op zondag zijn en gaan dan met ze aan de slag of we richten nu al onze hele meeting en gemeenschap voor hen in en zien uit naar hun komst. Als taakgroep kiezen we graag voor de tweede optie. Daar hebben we jouw hulp dus hard voor nodig. We willen graag permanent een crèche organiseren bij de meeting. Afwisselend hebben we op zondag een speciale kids of tienermeeting. Wilt u de komende periode jaren ons helpen door leiding te worden op onze Perroncrèche, kids- of tienermeeting of wilt u er meer informatie over? Laat het mij maar weten! We zien uit naar uw reactie. 

Met vriendelijke groet,
Timo Hagendijk
Missionair Pionier Perron Oosterheem en de Oosterkerk

E: pionier.oosterheem@gmail.com
T: 06-50.954.628
W: perronoosterheem.nl 
Vrije dag: woensdag
Perron Oosterheem – locatie: Perron Centrum/Oosterkerk
Oosterheemplein 320, 2721 ND Zoetermeer