Uitnodiging

By november 20, 2020Perronmeeting

Perronmeeting zondag 22 november 
Thema: Doordrenkt
 

Perronmeeting 22 november 2020 ‘Doordrenkt!’
Je kent het wel. Je kijkt naar de lucht en het lijkt fietsweer. Een paar kilometer verder slaat het weer om en regent het pijpenstelen. Als een ‘verzopen kat’ kom je weer thuis. Helemaal doordrenkt. Zo kan ons leven op een zelfde manier helemaal vol van iets zijn. Je ziet bijvoorbeeld erg uit naar een trouwdag, naar het einde van je opleiding, naar een bepaalde wedstrijd. Alles draait er om. Maar het kan ook zijn dat we vol zijn van iemand die we vreselijk missen, een heftige boodschap van de dokter, een naar telefoontje.
In de meeting denken we na over waar God ons leven mee wil vullen. Hij wil ons doordrenken met de Heilige Geest. Word ik daar een beter mens van?
Heb ik dat nodig? Kom naar de Perronmeeting of luister via internet mee. Theo Vreugdenhil uit Houten is onze spreker. Ook zal er ‘live’ muziek zijn. Ook herdenken we mensen die het afgelopen jaar ons zijn ontvallen. Meer daarover leest u verderop in deze Perronmail. De Perronmeeting start om 11.30 uur. Vanaf 11.15 uur bent u welkom! 

Wil je Live-meekijken?
 Klik dan op het YouTube kanaal:
https://www.youtube.com/channel/UCtxVAYAOTSIRZpIK0dJCkXQ 

Aanmelden:
Heb je je nog niet aangemeld, klik dan op deze link, zodat u zich kunt aanmelden als u naar de Perronmeeting komt. Mocht er namelijk achteraf gezien iemand besmet blijken, kunnen we u daarover informeren.
https://www.perron-oosterheem.nl/aanmelden-kerkdienst/  

 
Graag tot zondag!
Timo Hagendijk 
T: 06-50954628
E: pionier.oosterheem@gmail.com