Onvoorwaardelijke liefde // Perronmeeting 10 maart

By maart 5, 2019Perronmeetings

In de Perronmeeting van komende zondag dompelen we onszelf onder in een mooi maar pittig thema: onvoorwaardelijke liefde. Op de eerste zondag in de veertigdagentijd (de tijd van toeleven naar Pasen) lezen we over Gods belofte aan één van de bekendste kapiteins uit de wereldgeschiedenis (spoiler: dat was Noach) en de tijd die Jezus doorbrengt in de woestijn.

Beide verhalen zijn een voorbereiding op een nieuw begin, maar laten ook een element van zuivering zien. Beide verhalen zijn het begin van onvoorwaardelijke liefde. Maar hoe werkt dat? Hoe ver gaat onvoorwaardelijk? En moét dat? Hoe kan onvoorwaardelijke liefde vorm krijgen in jouw leven? Als je mee wilt denken over deze vragen, iets beleefd hebt van onvoorwaardelijke liefde of benieuwd bent naar wat de verhalen van Jezus en Noach je hierover kunnen vertellen, kom dan naar de Perronmeeting.

Martijn de Jong is onze spreker en we ontmoeten elkaar in de bovenzaal van de Oosterkerk (Oosterheemplein 320). Om 11.05 uur staat de koffie klaar en we beginnen met de meeting om 11.15 uur. Voor de kinderen t/m 8 jaar is er een apart programma. Welkom!