De omgekeerde wereld // Perronmeeting 1 december 2019

By november 29, 2019Perronmeetings

We gaan een bijzondere tijd in met elkaar: Advent. ‘Advent’ is afgeleid van het Latijnse woord adventus, dat ‘komst’ betekent. In deze periode leven we toe naar het feest van de eerste komst van Jezus: het Kerstfeest. Daarnaast zien we in deze periode ook extra uit naar de tweede komst van Jezus. Hij zal nog een keer uit de hemel komen om alles nieuw te maken.

Toen Maria wist dat ze zwanger was haastte ze zich naar haar nicht Elisabeth. Maria heeft toen ze Elisabeth zag een prachtig lied gezongen. In deze speciale muziekmeeting gaan we nadenken over wat er in dit lied gezongen is. Volgens Maria keert God alles om. Ook het bijgevoegde liedje gaat er over.  We gaan natuurlijk vooral veel zingen. Onze speciale gast is ‘Opaband 2.0’. We zijn erg blij dat ze ons muzikaal willen begeleiden.

Voor de kinderen gaat Timo kort een verhaal vertellen uit de Bijbel vertellen, waarnaar de kinderen iets heel lekkers gaan bakken. Neem dus vriendjes en vriendinnetjes mee! Nadat we met elkaar gezongen hebben gaan we gezellig met elkaar eten. Neemt u weer iets lekkers mee? De koffie en thee staat klaar om 11.00 uur en we hopen om 11.15 uur met de meeting te starten. Timo Hagendijk is onze spreker. Welkom!