Een goed begin, het halve werk? // Perronmeeting 8 september 2019

By september 4, 2019Perronmeetings

‘Zet de eerste stap in geloof. Je hoeft niet de hele trap te zien, zet maar gewoon de eerste stap.’ zei Martin Luther King Jr. Om zo’n eerste stap te zetten heb je wel lef nodig.’Begin er maar niet aan,’ zeggen wij als we er niet in geloven. Het zou wat zijn als we Timo in de eerste week al zouden horen verzuchten: ‘waar ben ik aan begonnen?!’

In Johannes 1 vers 1 – 9 lezen we over God die begint. We gaan met elkaar horen hoe ontzettend fijn het is dat God begint. Een goed begin is het halve werk, maar of die uitspraak ook op God van toepassing is? Misschien ben je elke zondag in de meeting, maar misschien sta je wel voor een drempel. We nodigen je van harte uit om er toch (weer) eens mee te beginnen.

Timo Hagendijk (onze nieuwe pionier met een missie) is de spreker. We ontmoeten elkaar in de bovenzaal van de Oosterkerk (Oosterheemplein 320). De koffie staat klaar om 11.00 uur. De meeting begint om 11.15 uur en duurt ongeveer een uur. Voor kinderen t/m 8 jaar is er een apart programma. Welkom!