Met wie ga ik om? // Perronmeeting 11 maart

By maart 8, 2018Perronmeetings
friends

Met wie ga ik om? Hoe ziet mijn netwerk eruit? Wie zijn mijn kennissen en vrienden? Dat is deze Perronmeeting de levensvraag. Dat klinkt een stuk minder diepgaand dan de meeste vragen waar we het in de Perronmeeting over hebben. Maar met wie je omgaat bepaalt veel van ons alledaagse leven.

We gaan nooit alleen maar om met wie we ook wíllen omgaan. Er zijn altijd mensen die je liever minder ziet en er zijn ook vast mensen met wie je juist meer contact zou willen. Hoe kies je daarin? Natuurlijk heb je niet alles voor het zeggen, je loopt mensen wel of niet tegen het lijf. Maar je hebt er ook zelf invloed op. Je kunt actief het contact verbreken of juist opzoeken. Maar met wie? Wat is daarin voor jou belangrijk? En wat kunnen we daarin van Jezus leren? We staan zondag in de Perronmeeting stil bij het volgende stukje uit de bijbel: Johannes 4:1-30. Welkom!

We ontmoeten elkaar in basisschool de Oranjerie. Zoals gewoonlijk is om 11.00 uur de ontvangst waarna de meeting om 11.15 uur begint. Er is kinderopvang voor de kinderen t/m 8 jaar.

Mensen van de weg
Vanavond is er weer een wandeling waar we nadenken over een levensvraag, vanavond: Met wie ga ik om? Van harte welkom!
8 maart, 19:15, Oosterheemplein 320