Een bemoedigend bericht

By maart 20, 2020Perronmeetings

Het zijn verwarrende tijden. Eerst hadden we alleen in het weekend een storm. Maar nu hebben we de hele week storm. Het coronavirus zorgt ervoor dat alles en iedereen zijn leven anders moet inrichten. Veel mensen komen stil te staan. Ook wij ontkomen daar niet aan. Door de stilte en de bezinning zijn we echter niet stil blijven zitten. Uit de verwarring ontstaan nieuwe initiatieven en ideeën. Het kwade wordt ten goede gekeerd. Bijzonder om mee te maken!

Perronmeeting
De Perronmeeting gaat komende zondag niet door. Via kerkomroep.nl kunt u kijken naar een uitzending uit de Oosterkerk waar ds. van den Ham voor gaat. Volgende week zondag starten we met digitale uitzending van de perronmeeting. In de kerkzaal komen we met een klein clubje mensen samen en u kunt via de kerkomroep meekijken en of luisteren. In de volgende nieuwsmail leggen we het nog wel even uit voor de mensen die hier niet zo bekend mee zijn.

Omzien naar elkaar
Het is heel belangrijk om in deze tijden om te zien naar elkaar. Bel elkaar door de week op en hou elkaar goed in de gaten. Wij horen graag als u een probleem heeft. We leven graag met u mee en wellicht kunnen wij het ook voor u oplossen. Dus heeft u behoefte aan een gesprek, zit u met de boodschappen om het hand of wat dan ook…..laat het ons weten! Het pastorale team staat graag voor u klaar!

Een Vlog om te bemoedigen
Gelukkig is Timo weer aan de beterende hand. Het is wel een taai proces. Als zijn energie het weer toelaat zal er zo mogelijk elke dag een video worden gestuurd in uw mailbox die u kunt openen. Het doel van deze Vlog is om u te bemoedigen. De eerste Vlog kunt u zien door op de volgende link te klikken: https://youtu.be/t1FELCCb5zc

Maaltijd voor ouderen
Fred en Demelza hebben een actie op touw gezet om de ouderen extra te bemoedigen. Fred heeft alle ouderen die op de lijst staan om woensdagmiddag te komen lunchen gebeld. Zij krijgen komende woensdag een maaltijd. Fantastisch dat dit kan. Hopelijk smaakt dit naar meer! 😉