Naast de activiteiten in en rondom onze verschillende locaties organiseren wij op zondag Perronmeetings. Een Perronmeeting is een ontmoetingsmoment voor iedereen die de behoefte heeft aan contact met mensen, op zoek is naar rust en behoefte heeft aan bezinning over het leven, geloven en God. Bij de voorbereiding van iedere Perronmeeting is het uitgangspunt dat iemand die de meeting voor het eerst bezoekt zich welkom voelt en het programma goed kan volgen en begrijpen.

Net als kerken zijn wij bezig met christelijk geloof. Maar door het gebruik van onze vormen willen we kerk zijn op een manier die bij de mensen in Oostheem past.

Voor de kinderen is er tijdens de meeting ook een leuk programma!

De meetings vinden wekelijks plaats in de aula van basisschool de Oranjerie (Sumatra 11). Je bent welkom om 11:00 voor koffie, thee en limonade en we starten ongeveer om 11:15.

Hartelijk welkom!

liefde-1920x1000

Heel je hart! // Perronmeeting 15 oktober

| Perronmeetings | No Comments

Het thema voor deze Perronmeeting is ‘Heel je hart’. Afgelopen maanden en weken zijn VVD, CDA, ChristenUnie en D66 druk bezig geweest met formuleren van een conceptregeerakkoord. Een belangrijke stap…