Iedereen is op zoek. Hoe ga ik om met stress? Met wie verbind ik me? Hoe wordt mijn omgeving mooier? Iedereen gaat hier op z’n eigen manier mee om.

Veel mensen vinden inspiratie in Jezus’ levensweg. In Mensen van de weg onderzoek je in tien wandelingen hoe hij leefde en welke keuzes hij maakte. Wat dreef hem? Hoe maakte hij verschil? Je wandelt samen, ontdekt Jezus’ levensweg en probeert daarvan te leren. Ben je benieuwd of Jezus’ levensweg ook jou kan inspireren? Als je dat wel eens overweegt, is Mensen van de weg echt iets voor jou.

Mensen van de weg bestaat uit 10 wandelingen: we stellen vragen, lezen verhalen over Jezus en praat met elkaar door. Dit allemaal in een open en zoekende sfeer. Je ‘moet’ niks. Iedereen kan ergens in groeien: je leert over jezelf, over anderen en over Jezus.

Elke wandeling steekt in bij een levensvraag: een kwestie waar bijna iedereen regelmatig mee bezig is. Deze levensvragen worden behandeld:

1. Waar kom ik vandaan? (11 januari)
2. Waarom leef ik? (25 januari)
3. Welke wegen sla ik in? (8 februari)
4. Hoe reageer ik op verlies? (22 februari)
5. Met wie ga ik om? (8 maart)
6. Mag ik er zijn? (22 maart)
7. Hoe maak ik mijn omgeving mooier? (5 april)
8. Hoe word ik gelukkig? (19 april)
9. Hoe kom ik tot rust? (3 mei)
10. Komt het goed? (17 mei)

Je denkt er samen over na hoe jij zelf met deze vragen omgaat, vervolgens bestudeer je hoe Jezus dat deed, en ten slotte wat je daaruit meeneemt. Op de aangegeven datums verzamelen we om 19:15 op Oosterheemplein 320, hier start de wandeling. We zijn voor 21:00 weer bij terug het startpunt.

Doe je mee? Welkom!