Je geloof delen, hoe doe je dat? // Maaltijdmeeting 28 oktober

By oktober 25, 2018Levensvragen, Perronmeetings
good-conversation-starters

Een aantal weken terug hebben in de Perronmeeting gevraagd of er specifieke vragen zijn waar we het met elkaar eens over kunnen hebben. A.s. zondag gaan we onder de leiding van Arte zo’n vraag bespreken. Veel van onze vrienden en familie zien zichzelf niet (of niet meer) als gelovig. De vragen of strubbelingen van het leven die we hebben in ons leven of in het geloof kunnen we kunnen we dan misschien niet zo makkelijk met hen delen. Toch willen we wel graag dat als zij het moeilijk hebben of levensvragen hebben Gods steun en zijn liefde met hen delen. Hoe doe je dat zonder iets op te dringen?

Zondag is er aan het einde van de Perronmeeting een maaltijd, het is de bedoeling dat we allemaal wat lekkers meenemen om met elkaar van te genieten. Geen inspiratie? Misschien leuk om iets met het thema herfst te doen. Ik krijg er nu al zin in!

Tot zondag 😉

We ontmoeten elkaar in de aula van de Oranjerie (Sumatra 11). De koffie staat klaar om 11.00 uur en de meeting begint om 11:15. Er is kinderopvang voor de kinderen t/m 8 jaar.